06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

Blog

Ruha webáruház rendelés - előnyök és hátrányok

2021.09.10 16:05
Ruha webáruház rendelés - előnyök és hátrányok

Az online vásárlás egyre nagyobb teret hódít napjainkban. Az interneten már bármit beszerezhetünk - miért ne használnánk ki a ruha webáruházak előnyeit és öltözködnénk divatosan úgy, hogy az utcára sem kell kilépnünk hozzá?

ELŐNYÖK

  • Széles választék - nem egy üzlet kínálatát, hanem minden webáruház ajánlatát át tudod nézni.

 

  • Olcsóbb árak - egy ruha webáruháznak nem kell bérleti díjat és ehhez kapcsolódó fenntartási költségeket fizetnie, így a ruhákat is kedvezőbb áron tudja kínálni. Ráadásul sok divat áruháznál a kuponok csak online érhetőek el.

 

  • Kényelmes vásárlás - akár a kanapén ülve böngészhetünk és válogathatunk a divatosabbnál divatosabb ruhák között. Ráadásul egy online webáruházban nincsen nyitvatartási idő, bármikor rendelhetsz. 

 

  • Időtakarékos - nem kell a vásárláshoz sem utazni, sem cipekedni, a futár házhoz hozza a rendelésed.

 

  • Gyors - ez persze webáruház függő, de a legtöbb ruha webshop már gyors kiszállítást kínál. A Dark Blue Fashion webáruháznál legkésőbb a rendelésedet követő második munkanapon csenget a futár! Ha munkanapon délig megérkezik a rendelésed, akkor pedig már a következő munkanapon viselheted is a választott ruhákat!

 

  • Elállási jog - a nem hordott ruhadarabokat indoklás nélkül visszaküldheted 14 napon belül. Ha mégis meggondoltad magad, semmi gond, visszakapod a rendelésed összegét.

 

 

HÁTRÁNYOK

  • Nem tudod kézbe fogni és felpróbálni a terméket - erre szolgál a 14 napos elállás. De ez előny is lehet, hiszen hányszor gondoltad már meg magad 1-1 ruhavásárlás után, de az üzletekbe ezzel az indokkal csak a legritkább esetekben lehet a ruhákat visszavinni..

 

  • Félelem az online visszaélésektől - az internetes fizetés az SSL protokollal rendelkező webáruházaknál teljesen biztonságos, hiszen az eladó nem látja a bankkártyád adataid. Ezt egyszerűen ellenőrizheted, ha HTTPS-el kezdődik a webcím, akkor biztonságban vagy! De ha mégis tartasz ettől, rendelj utánvéttel, így csak akkor fizetsz, ha ott van a rendelésed a kezedben. Másik remek lehetőség a webáruházunkban is elérhető Barion fizetési rendszer: regisztrálás után feltöltesz a virtuális tárcádba egy tetszőleges összeget, és egy kattintással tudsz ebből vásárolni bármelyik Barion-t használó webshopban, kártyára nincs is szükség!

 

  • Személyes kapcsolat hiánya - igen, egy webáruházban nincsen eladó, aki tanácsot tud adni. Viszont munkaidőben minden nap a rendelkezésedre állunk, hogy megkönnyítsük a választásodat, akár telefonon, akár üzenetben. 

 

  • Problémás a visszaküldés - nem kell belőle nagy ügyet csinálni, csak töltsd ki az elállási nyilatkozatot vagy írd meg e-mailben az eladónak a szándékodat és - akár a kapott futártasakot visszazárva - add fel postán a termékeket. Amint a ruhák visszaérkeznek, már vissza is utaljuk a pénzed. 

 

Valójában az online ruha vásárlás hátrányai összeírni jóval nehezebb mint az előnyeit! Ha szeretnél divatosan, választékosan és megfizethető áron öltözködni a ruha rendeléssel mindenképpen jól jársz! Ha még a cikkünk után is bizonytalan vagy, keress minket bátran az elérhetőségeinken. Ha pedig már szívesen vásárolnál egy-egy szuper ruhát, nézd meg újdonságainkat!