06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

Blog

10+1 bombabiztos öltözködési tipp

2021.04.08 13:52
10+1 bombabiztos öltözködési tipp

Mindannyian álltunk már tanácstalanul a gardróbunk előtt, miközben a szekrény csordultig volt ruhákkal. Mit tudunk tenni, hogy megkönnyítsük a választást és divatos, izgalmas szettben lépjünk ki az ajtókon nap mint nap?

Teljesen mindegy, hogy randira, munkába vagy buliba készülsz-e, az alábbi tippek segítségedre lesznek!

1. Soha ne a vágyott alakra vásárolj hanem a meglévőre!

A „Majd belefogyok!” ruhák csak a pénztárcádat és a gardróbod méretét csökkentik. Ráadásul a nem megfelelő méretű ruhákban kényelmetlenül érezheted magad.

 

2. Mindig viselj kényelmes alsóneműt!

Kapcsolódva az egyes ponthoz: a méretedre passzoló alsónemű az első legyen a napi szetted összeállításakor! A kényelmetlen, bevágó vagy szorító alsónemű az egész napodat megkeserítheti.

 

3. Ne a gyenge pontjaidat rejtegesd, hangsúlyozd az erősségeid!

Ne palástolni akard, amit rejtegetnél! Inkább emeld ki amit szépnek tartasz, ez önbizalmat ad és eltereli a figyelmet a gyenge pontokról!

4. Részesítsd előnyben a klasszikus darabokat és mintákat!

Valószínűleg sokunknak lóg pár olyan ruha a szekrényében, ami pár éve nagyon divatos volt, de most semmi pénzért nem vennénk fel. A kockás, csíkos és egyszínű darabok sosem mennek ki a divatból, ahogy a klasszikus szabásvonal sem.

5. Mindig csak egyet villants!

Ha stílusosan szeretnél megjelenni, vagy combot, vagy dekoltázst mutass! A kettő együtt már nem elegáns.

6. Felejtsd el az impulzusvásárlást!

Szükséged van egy farmerre, felsőre, kabátra? Írj listát mielőtt beszerző körútra indulsz, épp úgy, ahogy bevásárolni sem tanácsos éhesen menni. Így kímélheted a pénztárcád és a szekrényed sem lesz tele „ezt minek vettem meg” cuccokkal. Fontold meg az online ruha rendelést is, egy ruha webáruházban kényelmesen nézelődhetsz és 14 napig meggondolhatod magad.

7. Legyen rend a szekrényedben!

Tárold az aktuális szezonnak megfelelő ruháidat rendszerezve. Így átláthatod, miből válogathatsz és könnyedén össze tudod állítani a szettedet.

8. Használj kiegészítőket!

Egy feltűnő színű sál, dekoratív táska vagy stílusos öv minden szettet feldob. Kísérletezz bátran! 

9. Az alapdarabokat szerezd be!

Az alapdarabok jól variálhatóak és bármilyen alkalomra bevethetőek: munka, buli vagy lazulós hétvége. Ami egy nő szekrényéből sem hiányozhat: egy jó szabású farmer, egy csinos fehér ing, egy fekete blézer, egy nude színű magassarkú és természetesen az a bizonyos kis fekete ruha.

10. Mindig inkább fölé lőj!

Nem vagy biztos benne, mennyire legyél elegáns egy-egy alkalomkor? Ilyen esetben mindig inkább jobban öltözz ki, hiszen felfelé mindig kellemesebb kilógni a sorból, mint alulöltözöttnek lenni!

 

+1 tipp

A harmonikus, igényes és divatos megjelenéshez hozzátartozik az ápolt haj, köröm és smink is – mindig figyelj a részletekre!