06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

06-70/243-7852 | info@darkbluefashion.hu         
Telefonos rendelésfelvétel minden hétköznap 8-16 óráig: 06/70-243-7852

Blog

Kedvencünk a lepelruha!

2022.03.16 15:06
Kedvencünk a lepelruha!

Imádjuk a lepel ruhákat, nézzük, miért!

 

A lepel ruha igazi jolly joker minden nő gardróbjában! Szabásának köszönhetően a vékonyabb hölgyeken és a teltebb idomokon is egyaránt jól mutat. Sőt, a lepelruha segít kiemelni a nőies formákat, viszont jótékonyan leplezi az esetleges hiányosságokat. A legtöbb lepelruha azonos anyagú és mintájú övvel és övbújtatókkal rendelkezik, de anélkül is viselhető. Öv nélkül egy igazán kellemes, lezser felsőruházatot kapunk, övvel viszont kiemelhetjük derekunkat.

A lepel ruhák rendszerint kerek nyakúak és denevér ujjú a szabásuk. Így kisebb és nagyobb kebleken is jól mutat, ráadásul a sokaknak érzékeny felső kart és vállakat is rejti. A szuper szabású lepel ruhánkban a hasunkat sem kell behúzva tartani és a csípőt is jótékonyan takarja. Hát lehet nem szeretni? :)

 

Lepel ruhát általában kétféle hosszban tudunk vásárolni,

  • egyrészt rövidebb, tunikaként viselhető, a csípőt éppen takaró hosszban vagy
  • minimum combközépig érő ruhaként hordható változatban.

A tunika hosszúságú lepel ruhákat leggings-el, nadrággal vagy szoknyával viselhetjük, a ruha hosszúságú lepel ruhákat pedig akár harisnyával vagy nyáron magában is hordhatjuk. Egy meleg nyári napon kevés kellemesebb öltözet képzelhető el, mint egy csinos formákat biztosító, selymes és könnyű anyagú lepel ruha!

A lepel ruhák lehetnek egyszínűek vagy mintásak. Alkalomra is viselhetőek mindkét változatban. Rohangászós vagy munkában töltött hétköznapokon csinos és kényelmes viselet egy leggings-el, szandállal vagy balerina cipővel. Eseményre – akár esküvőre vagy ballagásra – egy szép magassarkúval és feltűnő övvel pedig igazán alkalmi és nőies viselet lehet.

Webáruházunk aktuális lepel ruha kínálatát a tunikák között találjátok. Válasszátok ki a kedvenceteket most!